Scroll om meer te lezen

Ontwerpen met Zeeuws DNA

Ontdek de karakteristieke stijl van buroSALT in het bedrijvige havengebied van Goes. Ons architectenbureau staat bekend om zijn professionele aanpak, robuuste ontwerpen en een nuchtere Zeeuwse mentaliteit. Gefocust op duurzaamheid staan wij voor architectuur die niet alleen indruk maakt, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst!
 

"De ontwerpen van buroSALT hebben duidelijk dat snufje Zeeland in hun DNA meegekregen."

Ons architectenbureau is gevestigd in het hart van het havengebied van Goes, een plek waar industrie, water en wonen samenkomen. Deze locatie is nog sterk in ontwikkeling en inspireert ons dagelijks in onze architectuur en ontwerpen. Het industriƫle karakter van de omgeving vindt zijn weerslag in onze ontwerpen, waardoor elk project uniek en onderscheidend is. Bij buroSALT streven we naar duurzame kwaliteit. Onze professionele benadering zorgt ervoor dat elk ontwerp zorgvuldig wordt uitgewerkt, met oog voor detail en vakmanschap. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand of openbaar gebouw, wij leveren hoogwaardige architectuur die de tand des tijds doorstaat.


In elk ontwerp vind je het Zeeuwse karakter terug, robuust, nuchter en verbonden met de omgeving. BuroSALT combineert de Zeeuwse traditie met een eigentijdse visie. Het resultaat is een harmonieus samenspel tussen hedendaags en toekomst. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van buroSalt, waar stoere architectuur hand in hand gaat met een duurzame visie, resulterend in unieke en tijdloze ontwerpen.

Kom gerust eens bij ons binnen kijken om te zien hoe wij dagelijks bezig zijn met architectuur en kwaliteit van de omgeving.

 

© 2024 all rights reserved / website by iszo+