Scroll om meer te lezen

AAZeeland (Architectuur Atelier Zeeland) is een samenwerkingsverband van een aantal Zeeuwse architecten en bouwkundigen. Deze bedrijven zijn gezamenlijk  werkzaam in een pand aan de Houtkade 7 te Goes. Architectuur wordt hier onder één dak bedreven in een ongedwongen samenwerkingsverband op het gebied van Landschap, Stedenbouw, Exterieur en Interieur. De architecten en bouwkundigen hebben allen een zelfstandige praktijk, maar waar gewenst worden er samenwerkingsverbanden aangegaan om een breed aanbod van diensten te kunnen leveren. Dit werkt voor veel klanten prettig, één aanspreekpunt en veel expertise in eigen huis.

Belangrijk kenmerk van Architectuur Atelier Zeeland is hun onafhankelijkheid. Echter door een creatieve kruisbestuiving van (bouw)disciplines is er de beschikking over veel interne kennis en een productief en flexibel netwerk. Hierdoor kan, met korte communicatielijnen, voor elke gewenste opdracht een totaalconcept worden geleverd en is er het voordeel dat er gezamenlijk grotere opdrachten kunnen worden gerealiseerd. 

De manier waarop deze bedrijven samenwerken past bij de huidige tijdsgeest, dat wil zeggen een kleine flexibele organisatie zonder grote overhead  en veel franje, maar flexibel inzetbaar per project.  Door het samenwerken in één kantoor zijn er gezamenlijke faciliteiten die de kosten drukken en kan men, waar nodig, elkaar snel van advies voorzien.

Architectuur Atelier Zeeland bestaat uit:

buroSALT - Gert-jan en Paul van den Berge, Andrea Stam

Belverde - Wim Heikoop - tuin / landschap ontwerp

WM - Erik Wijsman - bouwmanagement

DeMa - Dennis Marinissen - bouwtechniek

Studio for Space - Julian van den Berge  - BIM Moduleur

Verswijver interieurconcepten by SALT - Shannon Claessen

AdMb - Monique van den Berge  administratie

" samenwerken is de kracht "
© 2024 all rights reserved / website by iszo+