Scroll om meer te lezen

BuroSALT heeft Zeeuws DNA. Dat kenmerkt zich door een betrouwbare organisatie waar je op kunt bouwen, nuchter en met een persoonlijke benadering. Deze Zeeuwse nuchterheid wordt gecombineerd met no-nonsense architectuur met praktische toepasbaarheid door een lean & mean organisatie. De architecten van buroSALT hebben een duidelijke mening. BuroSALT ontwerpt en realiseert, werkt hard en doeltreffend, maar met oog voor details, mens en omgeving.

BuroSALT streeft in haar ontwerpen naar vernieuwing, eigenzinnigheid en karakter! Dat streven is terug te vinden in de aandacht voor materiaalgebruik. BuroSALT gebruikt degelijke, robuuste en duurzame materialen. De ontwerpen en oplossingen van buroSALT zijn doordacht, vanaf de allereerste schets tot en met het eindproduct. Dat is terug te vinden in de hoge kwaliteit van het uiteindelijke product en de uitstraling van de gebruikte materialen en de detaillering. Elk ontwerp krijgt hierbij het SALT DNA mee, rekening houdend met het gewenste budget.

Bij buroSALT kunt u terecht voor architectuur in de breedste zin van het woord. Van verbouwing van uw woning, kantoor of bedrijfspand tot het realiseren van complete nieuwbouw, seriematige woningbouw en recreatieprojecten. BuroSALT is gevestigd in Zeeland maar heeft tal van opdrachtgevers door geheel Nederland. BuroSALT werkt intensief samen met andere disciplines, opdrachtgevers, adviseurs en aannemers. Op deze manier wordt een kwalitatieve en professionele relatie opgebouwd, waarin elkaars kennis en expertise adequaat en flexibel ingezet worden. Natuurlijk staat hierbij altijd de opdrachtgever, de kwaliteit en de duurzaamheid van het eindproduct centraal..

"Eigenzinnig, puur en stoer, kortom Karakter"
© 2021 all rights reserved / website by iszo+