Scroll om meer te lezen

BuroSALT is een ambitieus ontwerpburo voor Stedenbouwkundige, Architectonische en Landschappelijke Totaaloplossingen. BuroSALT is in 2012 opgericht door de twee architecten en broers Gert-Jan en Paul van den Berge en is gevestigd in Goes. Op 1 januari 2022 is Andrea Stam als architect partner geworden van het buro, sinds 1 januari 2024 is er een 2e vestiging in Breda gestart. Met een flexibel team gaan we kleine en grote architectonische en bouwkundige uitdagingen aan.

BuroSALT staat voor Zeeuws DNA, ontwerpen met een snufje zout onder invloed van de zilte lucht. Zout (SALT) is een zuivere stof en bestaat in de vorm van kristallen met een kubistische vorm, volgens ons een perfect uitgangspunt voor een Zeeuws architectenburo. De ontwerpen van buroSALT hebben duidelijk dat snufje Zeeland in hun DNA meegekregen. BuroSALT staat voor doordachte architectuur, puur en stoer, zowel in architectuurvorm als materialisering. BuroSALT staat voor een heldere en nuchtere conceptuele aanpak, kortom eerlijke duurzame architectuur met een goede smaak. 

In een "total package" wat betreft ontwerpspecialisten werken wij nauw samen met een groot netwerk van professionals. Hierdoor kunnen we altijd zorgen voor de juiste ingrediënten voor onze ontwerp-en interieurconcepten met de beste uitgangspunten voor de realisering. Zo kunnen wij altijd u een uitgebreid en snel advies geven. Als buro zijn wij aangesloten bij Architectuur Atelier Zeeland, een samenwerking van meerdere specialisten elk op hun eigen vakgebied.

 

“De ontwerpen van buroSALT hebben dat snufje meer”
© 2024 all rights reserved / website by iszo+