Scroll om meer te lezen
villa VS 19112
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2020
  • Realisatie: 2022
  • Aannemer: Goetheer en Huissoon

Voor een Zeeuwse familie ontwierpen wij een bijzonder familiehuis. De woning ligt op een groot perceel in een voormalige boomgaard. Deze villa is ruim en van alle moderne gemakken voorzien, maar ook duurzaam. De buitenafwerking bestaat uit mooie natuurlijke materialen zoals zink, hout en stucwerk. De woning heeft een rieten kap met mooie details zoals zinken dakkapellen en een strakke afwerking.
 

"bijzonder landgoed tussen de fruitbomen"

De oriĆ«ntatie van de woning is zowel op de zon als ook op maximaal uitzicht gericht van de grote tuin en het weidse uitzicht over de boomgaard. De woning heeft een ruime woonkamer, een woonkeuken, 5 slaapkamers en 3 badkamers. Aan de achterzijde is over de gehele breedte van de woning een ruime veranda gelegen die voor beschutting zorgt.  Verder is de woning levensloopbestendig, doordat een slaapkamer en een badkamer op de begane grond zijn voorzien.

De woning is geheel onderkelderd en is voorzien van een welness en eigen fitnessruimtes met extra relaxruimtes en een hobbyruimte met bar. Bijzonder is dat de kelder aan een zijde daglicht heeft, doordat hier het maaiveld is verlaagd. Hierdoor ontstaat een bijzonder beschut buitenterras wat langzaam overloopt in de tuin.  Dit beschutte en gedeeltelijk overdekte terras is te bereiken door de ruimte tuindeuren vanuit de hobbyruimte en is voorzien van een buitenhaard. Door extra isolatie, een hoogwaardige energiezuinige installatie en extra zonnepanelen wordt de woning energieneutraal gerealiseerd.


 

 

 

Wil je meer weten of zoek je ook zoiets?

Contact Gert-Jan, hij staat je graag te woord.

Achtergrond Gert-Jan
© 2024 all rights reserved / website by iszo+