Scroll om meer te lezen
villa ME 20020
Een bijzondere vakantiewoning met een bijzonder verleden in Oostkapelle.
Met respect voor de originele vakantiewoning van architect Merkelbach is er een moderne uitbreiding gemaakt die de twee delen met elkaar verbindt d.m.v. een deels open veranda constructie.
De uitbreiding is zoveel mogelijk geori├źnteerd op de zon en geheel tuingericht met maximale benutting van de grote tuin en de zon, de veranda maakt de tuinbeleving helemaal af.
"Duurzame houten levensloopwoning"

Op de begane grond ligt een ruime woonkamer met een woonkeuken, via de gang langs de veranda worden al de ruimtes ontsloten. Verder zijn er in de aanbouw 3 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Het dak boven de woonkamer heeft een bovenlicht voor optimale lichtinval. 

 Deze uitbreiding is geheel duurzaam ontworpen in houtskeletbouw. De buitenafwerking bestaat uit mooie natuurlijke materialen zoals hout en stucwerk. De veranda aan de achterzijde is ge├»ntegreerd in het ontwerp en aansluitend op de bestaande woning. Door extra isolatie een sedumdak, een hoogwaardige energiezuinige installatie en extra zonnepanelen is de woning energieneutraal gerealiseerd.

 

Wil je meer weten of zoek je ook zoiets?

Contact Gert-Jan, hij staat je graag te woord.

Achtergrond Gert-Jan
© 2024 all rights reserved / website by iszo+