Scroll om meer te lezen
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Ontwikkelaar
  • Ontwerp: 2022 / 23
  • Realisatie: 2023 / 24
  • Aannemer: Roggeband

Bijzonder wonen aan de Veerhaven

Wonen op een bijzondere plek grenzend aan het unieke Zeeuwse landschap, op een plek met geschiedenis?  Aan de rand van de jonge wijk Veerhaven, op de plek waar vroeger de veerboten vertrokken van Kruiningen naar Perkpolder, worden 9 unieke woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben de naam panoramavilla‚Äôs gekregen. Zij doen hun naam eer aan: in een panoramavilla, met alle voorzieningen op de begane grond, woont u uniek met uitzicht op de Zeeuwse polder. De woningen zijn gelegen aan de de oost- en westrand van de wijk en kijken uit over het polderlandschap.

https://www.funda.nl/koop/kruiningen/huis-42053587-panoramavilla-west-bouwnr-1/

" Kijk over den Diek"

Vanaf uw ruime terras heeft u een fantastisch uitzicht. De woonkamer, die aan de terraskant is voorzien van glas van vloer tot plafond, kadert dit uitzicht nog eens extra in, een belevenis op zich. Zo beleeft u de jaargetijden vanuit uw huiskamer. De woning is voorzien van alle moderne gemakken en is energiezuinig. 
 

 Samen met de ontwikkelaar heeft de architect dit bijzondere woonconcept uitgedacht. De plek waar deze woningen worden gerealiseerd vroeg ook om een uniek woonconcept. Wij zijn trots op het eindresultaat en weten zeker dat iedere bewoner zal genieten van het wonen op deze bijzondere plek in Kruiningen. 


 

 

Wil je meer weten of zoek je ook zoiets?

Contact Gert-Jan, hij staat je graag te woord.

Achtergrond Gert-Jan
© 2021 all rights reserved / website by iszo+