Scroll om meer te lezen
villa BM16091
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2016
  • Realisatie: 2018
  • Aannemer: Bouwbedrijf J. van de Linde

Waar eerst een verouderde vakantiewoning stond is deze moderne woning gerealiseerd met maximaal zicht over het Veerse Meer. Het weidse uitzicht heeft grotendeels het ontwerp bepaald, alle verblijfsruimten zijn zoveel mogelijk georiënteerd op het water. Hierdoor wordt de beleving van het uitzicht en het wonen aan het water optimaal benut.

De woning is ontworpen met duurzame en stoere materialen.

Vanuit de tuin is er een rechtstreekse verbinding met het water. Je loopt zo het water in of je duikt van de steiger. De woning is ontworpen met de living op de eerste verdieping waar men door middel van een groot dakterras en een trap een directe relatie behoudt met de tuin. Op de benedenverdieping bevinden zicht 6 slaapkamers en 4 badkamers zowel voor eigen verblijf als voor gasten.

De woning is ontworpen met duurzame en stoere materialen. Het zink van de gevel en het dak vouwt zich rond de grote raamkozijnen. De invulling hierbinnen is gedaan met veel glas en houtaccenten. Aan één zijde rust de woning op een gemetseld bijgebouw waar zich o.a. de berging bevindt. De binnen- en buitenafwerkingen in materialen en detaillering, samen met het moderne comfort, maken de woning compleet. Weggedetailleerde buitenzonwering, slimme en onderhoudsvriendelijke materialen en domotica zijn onopvallende extra’s.


Foto's Limit Fotografie

Wil je meer weten of zoek je ook zoiets?

Contact Gert-Jan, hij staat je graag te woord.

Achtergrond Gert-Jan
© 2021 all rights reserved / website by iszo+