Scroll om meer te lezen
villa VI22105
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2022
  • Realisatie: 2023

Voor een Nederlandse familie  ontwierpen we deze duurzame moderne vakantie woning. De woning is voorzien van alle moderne gemakken en comfort en kent een bijzondere verschijningsvorm door het woongedeelte deels zweeft boven het water. Door de woonkamer gedeeltelijk over het water en landschap te plaatsen ontstaat er een zeer bijzondere woning, die tevens zorgt voor een prachtig uitzicht over het water en landschap.
 

"Duurzaam wonen aan het water"

In het deel wat op de begane grond is gelegen bevindt zich de hoofdentree tot de woning met trap en lift, naar de boven of beneden verdieping. Het deel wat gedeeltelijk onder het maaiveld ligt bevat een viertal slaapkamers met badkamers,  fitness en bergruimte. Doordat deze ruimtes gelijk aan het water en eigen haven met aanlegsteiger c.q. terras zijn gelegen kennen deze ruimtes een bijzondere sfeer, waar binnen en buiten nagenoeg in elkaar over lopen.

Op de woonverdieping is een compacte woonkamer en keuken die aan alle kanten rondom een buitenterras hebben rondom de woning. Opd eze woonlaag bevind zich ook de hoofd slaapkamer met badkamer.

 

© 2021 all rights reserved / website by iszo+