Scroll om meer te lezen
villa VI22105
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2022
  • Realisatie: 2023 - 24
  • Aannemer: Bouwbedrijf Rijk

Voor een Nederlandse familie ontwierpen we deze duurzame moderne vakantie woning. De woning is voorzien van alle moderne gemakken en comfort en kent een bijzondere verschijningsvorm doordat het woongedeelte deels zweeft boven het water. Door de woonkamer gedeeltelijk over het water en landschap te plaatsen ontstaat er een zeer bijzondere woning, die tevens zorgt voor een prachtig uitzicht over het water en landschap.
 

"Duurzaam wonen aan het water"

In het deel van de woning wat op de begane grond is gelegen bevindt zich de hoofdentree tot de woning met trap naar de boven of beneden verdieping. Het deel wat gedeeltelijk onder het maaiveld ligt bevat een vijftal slaapkamers met badkamers,  fitness en bergruimte. Doordat deze ruimtes gelijk aan het water en de eigen haven met aanlegsteiger c.q. terras zijn gelegen kennen deze ruimtes een bijzondere sfeer, waar binnen en buiten nagenoeg in elkaar over lopen. Je slaapt net boven en nabij de waterlijn.

Op de woonverdieping is een compacte woonkamer en keuken gelegen die aan alle kanten rondom een buitenterras hebben rondom de woning. Op deze woonlaag bevind zich ook de hoofd slaapkamer met eigen badkamer en terras.
Verder krijgt de woning een bijgebouw waar ruimte is voor sport en hobby die op de bovenste verdieping ook een geweldig uitzicht over het Veerse Meer geven. 

 

© 2024 all rights reserved / website by iszo+