Scroll om meer te lezen
villa ON22059
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2022
  • Realisatie: 2023

Een ruime vrijstaande bedrijfswoning in Sint Kruis, met alle ruimte voor gezin, werk, familie en vrienden. Om het uitzicht over de landerijen de woning binnen te halen is de leefruimte opgetild, dit geeft op de begane grond ruimte voor de slaapvertrekken en werkruimte.

"Wonen met uitzicht over de landerijen"

De slaapvertrekken en de werkruimte zijn als clusters opgezet en door neven- en ondersteunende functies van elkaar gescheiden, denk hierbij aan de badkamers, de technische ruimte en berging. De leefruimte op de eerste verdieping kijkt uit over de omliggende landerijen en oogt heel ruimtelijk door de opemn kapconstructie. Een groot balkon met trap naar de tuin zorgt voor een bijzondere tuinbeleving.

 

 


Een uitsparing in het dakvlak vormt de doorgang naar het dakterras, dat door zijn glazen afrastering lijkt te verdwijnen in het omliggende landschap. De schuurwoning heeft een moderne uitstraling die wordt versterkt door de industriële detaillering en stoere materialen zoals zink, fraké-hout en staal. Grote glasvlakken zijn zorgvuldig georiënteerd om het uitzicht over de omliggende akkers te optimaliseren terwijl oververhitting door direct zonlicht wordt geweerd.

 

 

© 2024 all rights reserved / website by iszo+