Scroll om meer te lezen
villa MO17111
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: particulier
  • Ontwerp: 2018
  • Realisatie: 2019
  • Aannemer: aannemingsbedrijf Francke

Op een bijzondere plek in een klein uitbreidingsplan in Domburg, de Vliedduinen vroeg onze opdrachtgever ons een stoer maar vooral sportief huis te ontwerpen voor hem en zijn familie. Het huis is als een familiehuis ontworpen met veel ruimte maar ook privacy. Kortom een ideale plek om gezamenlijk van het buitenleven in Domburg te genieten.
 

"Sportieve (re) creatieve woning"

Vanuit de keuken en woonkamer kan men rechtstreeks de tuin of onder de veranda naar buiten lopen. De veranda is op het zuid-westen georiënteerd en zit gedeeltelijk voor de keuken en woonkamer. Op de begane grond bevind zich 1 slaapkamer met eigen badkamer. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en 4 badkamers voor eigen verblijf en gasten. 

De woning is ontworpen met duurzame en stoere materialen. Het dak loopt aan 1 zijde over in de gevel. De gevels zijn gemetseld in een bijzondere langwerpige steen  met veel glas en houtaccenten. De afwerkingen in materialen en detaillering, samen met het moderne duurzame comfort, maken de woning compleet. Slimme en onderhoudsvriendelijke materialen-en domotica zijn onopvallende extra’s.

De tuin van de woning werd samen met het tuinhuis met veranda integraal mee ontworpen door EcoScape

Foto's Limit Fotografie

 

© 2024 all rights reserved / website by iszo+