Scroll om meer te lezen
Villa KO15048
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2015
  • Realisatie: 2016
  • Aannemer: Adriaanse bouw

Voor een Nederlands gezin ontwierpen we deze duurzame vrijstaande vakantiewoning op maat. De woning staat optimaal gericht qua bezonning met een ruime veranda gericht op het zuiden en westen. De woning is ruim met een mooie tuingerichte woonkamer met erker aan de zijkant en 3 slaapkamers met ruime badkamer op de 1e verdieping.  
 

"stoere vakantiesfeer die bij Zeeland hoort"

De landelijk gelegen vakantiewoning ligt vlak achter de duinen in Zeeland en is daarom ontworpen met de uitstraling van een echte familie vakantiewoning.De ruime veranda van 60m2 rondom het huis geeft overal zowel schaduw als de beleving van het geriefelijke buitenleven.

Voor eventuele familie/gasten is een ruimte van de woning zo ingericht dat dit deel privacy genoeg geeft zonder direct afgezonderd te zijn van de gezamenlijke ruimtes.De gebruikte kleuren aangevuld met natuurlijke materialen geven de woning een landelijke uitstraling en een robuust karakter wat past bij het Zeeuwse karakter aan de kust en de omgeving. De woning is voorzien van voldoende luxe om te zorgen voor een aangename vakantie. 

fotografie: Limit Fotografie

© 2024 all rights reserved / website by iszo+