Scroll om meer te lezen
villa KO 20036
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2020/21
  • Realisatie: 2022/23
  • Aannemer: Bouwbedrijf Meliskerke

Waar eerst een verouderde vakantiewoning stond wordt deze moderne woning gerealiseerd midden in de duinen van Zoutelande met zicht over de duinen naar de Noordzee. De locatie midden in de duinen en de hoogteverschillen hebben grotendeels het ontwerp bepaald, de woonruimte is zoveel mogelijk georiƫnteerd op de omgeving. Hierdoor wordt de beleving van dit bijzonder uitzicht en het wonen in een prachtig duinlandschap optimaal benut.

"Zon, Zee en Zand, dat is wonen in de duinen"

De woning is ontworpen met de living op de eerste verdieping, waar men door middel van een groot dakterras en een trap een directe relatie behoudt met de tuin. Op de benedenverdieping bevinden zich de slaapkamers met badkamers. Vanaf de woonverdieping is er een extra dakterras te bereiken via een kleine glazen dakopbouw. Hier is het uitzicht over de duinen en de omgeving magnifiek te noemen.

Verder is de woning naast duurzaam voorzien van al de gemakken van modern comfort en domotica die je tegenwoordig maar kunt verwachten. Zodoende is genieten als je er bent gegarandeerd.

© 2021 all rights reserved / website by iszo+