Scroll om meer te lezen
villa GE18019
  • Type: Verbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2018
  • Realisatie: 2019
  • Aannemer: Het Bouwhuys

Op een bijzondere plek aan de rand van Bergen op Zoom boven op een heuvel is deze compleet gerestylede woning een opvallende verschijning. De oude bungalow is na deze uitgebreide verbouwing niet meer herkenbaar.  Aan de voorgevel is de woning nog als een bungalow met lage kap herkenbaar, echter het lessenaarsdak dat naar achter toe hoog oprijst boven de heuvel, geeft de woning een spectaculaire uitstraling. Er staat nu een modern ogende, duurzame villa met een compleet nieuwe look.
 

"van bungalow tot droomhuis"

De buitenafwerking bestaat uit mooie natuurlijke materialen zoals zink, hout en stucwerk. Het bijgebouw in hout aan de achterkant is meegenomen in het ontwerp en bevat een veranda met buitenkeuken én is op de avondzon gelegen. Bij het ontwerp is  rekening gehouden met de bezonning op het kavel.

De woning is zoveel mogelijk georiënteerd op de zon en tuingericht met maximale benutting van de grote tuin en het weidse uitzicht over de heuvel. De woning heeft een ruime woonkamer met vide, een ruime woonkeuken, met overdekte buitenkeuken, sauna, 2 slaapkamers en 2 badkamers en is van al de moderne gemakken voorzien. De oude bungalow is met deze complete metamorfose weer geheel bij de tijd.

 

 

 

© 2024 all rights reserved / website by iszo+