Scroll om meer te lezen
villa DE20069
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2020
  • Realisatie: 2021-22
  • Aannemer: Het Bouwhuys

Voor een Belgische familie ontwierpen wij een bijzonder familie vakantie huis. Deze recreatiewoning ligt op een groot landgoed in Brabant. Deze duurzame woning is zeer ruim en van alle moderne gemakken voorzien. De buitenafwerking bestaat uit mooie natuurlijke materialen zoals zink, hout en stucwerk. Voor de realisatie van deze woning zal zoveel mogelijk hout gebruikt worden afkomstig van het eigen landgoed.
 

"wonen op een bijzonder landgoed met geschiedenis"

De woning is geori├źnteerd op de zon en maximaal tuingericht met benutting van de grote tuin en het weidse uitzicht over het eigen landgoed. Het bestaande zwembad en de opstallen zijn ge├»ntegreerd in het ontwerp en verbouwd tot een luxe  poolhouse met wellness en zwembad.  De woning heeft een ruime woonkamer, een woonkeuken, 5 slaapkamers en 4 badkamers. De woning is levensloopbestendig, doordat een slaapkamer en een badkamer op de begane grond liggen.

De woning is geheel onderkelderd en voorzien van een huis bioscoop met eigen fitnessruimtes. Door extra isolatie, een hoogwaardige energiezuinige installatie en extra zonnepanelen wordt de woning energieneutraal en dus duurzaam gerealiseerd.

 

 

Wil je meer weten of zoek je ook zoiets?

Contact Gert-Jan, hij staat je graag te woord.

Achtergrond Gert-Jan
© 2021 all rights reserved / website by iszo+