Scroll om meer te lezen
VE 22101
  • Type: Verbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2022
  • Realisatie: 2023
  • Aannemer: t Bouwhuys

De opdrachtgevers wilden deze woning, op een bijzondere plek en onder architectuur gebouwd in de jaren 80, graag verduurzamen en tegelijk restylen. Er is voor gekozen de woning aan de buitenkant geheel te isoleren zodat het uiterlijk ook gelijk kon worden gemoderniseerd. De woning wordt niet echt uitgebreid wel wordt de indeling behoorlijk gewijzigd naar de wensen van deze opdrachtgevers. Verder krijgt de woning een ruime veranda en wordt er een nieuw poolhouse annex kantoor toegevoegd met zwembad.

"woonhuis moderne stijl 2.0"

Door de woning gedeeltelijk te stucen en met een strakke warme grijze vezelcement beplating gedeeltelijk te bekleden wordt het uiterlijk geheel naar deze moderne tijd gewijzigd. Enkele houtaccenten zorgen voor een warme uitstraling. De kaders van beplating lopen over van dakrand tot muurkolom, hierdoor krijgt de woning een stoer uiterlijk. De combinatie van deze materialen met groter aluminium raamvlakken geven de woning een mooie tijdloze uitstraling

© 2021 all rights reserved / website by iszo+