Scroll om meer te lezen
strandpaviljoen LB13018
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Ondernemer
  • Ontwerp: 2014
  • Realisatie: 2015
  • Aannemer: Geertse

Voor een horecafamilie is dit duurzame strandpaviljoen ontworpen. Op een prachtige locatie aan het strand aan de rand van Vrouwenpolder is bewust gekozen voor een duurzaam gebouw met een eigen identiteit. Voor de dakafwerking is gekozen voor een veelkleurig pallet van sedum dakbedekking, hierdoor voegt het  nieuwe gebouw aan de rand van de duinen zich naadloos in.

"lekker tafelen aan het strand"

Het strandpaviljoen met houten terras rondom is op houten palen circa 3 meter boven het strand geplaatst. De natuurlijke materialen voor het gebouw zijn vooral hout binnen en buiten, waaronder oud verweerd hout voor een gedeelte van de buitenafwerking. Voor een accent vormen de kolommen die worden afgewerkt met natuursteen. De wanden en terrasafscherming zijn zoveel mogelijk in glas gehouden voor een prachtig overzicht over het brede strand, de zee en de stormvloedkering.

Sinds de opening op 1 mei 2015 is Beachclub Lekker al direct een begrip en wordt geroemd om de uitstraling en de unieke locatie en sfeer die het strandpaviljoen tot een bijzondere plek maken om even te genieten van een dagje strand en een heerlijke versnapering op het terras.

Meer info: www.beachclublekker.nl

foto's: Limit Fotografie

 

© 2024 all rights reserved / website by iszo+