Scroll om meer te lezen
NO 17035
  • Type: Recreatie
  • Opdrachtgever: Ontwikkelaar
  • Ontwerp: 2017
  • Realisatie: 2018
  • Aannemer: Bouwgroep Peters B.V. i.s.m. Casco Totaal

Op de grens tussen strand en stad, net achter de boulevard van Vlissingen ligt Camping De Nolle (Strandpark Zeeland/Largo Noordzee Resort Vlissingen). Origineel was het een klassieke camping met plaats voor campers en een kampeerterrein. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar luxere vakantiewoningen was een herontwikkeling van de locatie noodzakelijk. 
 

"recreëren achter de Boulevard"

De Duinlodge’s zijn geplaatst in een tuin die is geïnspireerd op een duinlandschap waar de woningen willekeurig in lijken te zijn geplaatst. Het landschapsplan is ontstaan in nauwe samenwerking met landschapsarchitect EcoSCape. Het landschap is voorzien van typische inheemse beplanting. Op deze manier is er een een uniek stukje Vlissingen gecreëerd met een typisch eigen, stoer gezicht en unieke vakantie sfeer.

De vakantiewoningen zijn losjes gesitueerd in het duinlandschap. BuroSALT heeft de vakantielodges ontworpen voor 4 en 6 personen. De woningen zijn opgebouwd uit prefab betonnen casco’s van Cascototaal waardoor ze zeer snel gerealiseerd konden worden. Door de afwerking van de woningen met verticale houten gevelbekleding, duidelijk aanwezige ramen en een stoer houten frame voor de veranda hebben de Duinlodges’s een natuurlijke, stoere uitstraling.

foto's : Limit Fotografie

 

© 2024 all rights reserved / website by iszo+