Scroll om meer te lezen
Interieur VW 006
  • Type: Nieuwbouw
  • Opdrachtgever: Particulier
  • Ontwerp: 2019
  • Realisatie: 2020

Dit jonge gezin uit Lage Mierde trok bij Verswijver Interieurconcepten aan de bel tijdens de voorbereiding van de bouw van hun vrijstaande zwart-wit woning. Samen met de architect is de indeling samengesteld waarin alle wensen en eisen van de klant zijn verwerkt. Zo wensten zij een duurzame, moderne woning met een royale inkom. De woning heeft een strakke zwarte dakpan, smalle zwarte aluminium kozijnen tot de vloer, een aluminium hoekraam en een wit geschilderde gevel met een hoge zwarte spatrand. Met alle details is rekening gehouden, zo past zelfs de schoorsteenkap bij het geheel en loopt het dak verder door dan de gevel voor een riante uitstraling. De brede oprit en garage zijn ideaal voor de auto’s en fietsen van de familie. De grootste uitdaging is om van een minimalistische zwart-wit villa een sfeervol geheel te maken.

 

"We wisten zelf niet hoe we sfeer in huis konden creëren"

In het interieur wordt de minimalistische stijl van de buitenkant doorgetrokken, maar wel met natuurlijke materialen. De op maat gemaakte eikenhouten trap is strak mee gestuct met de wand. Onder de stalen trapleuningen is led verlichting gemonteerd zodat men altijd veilig naar boven kan. De linnenlook garderobekast met grote zwarte grepen biedt plaats voor alle jassen en schoenen. Zo blijft de hal altijd netjes opgeruimd. Via de strakke stalen deur komt u in de eetkamer en keuken uit. De houten parketvloer is over de gehele begane grond doorgetrokken en loopt in de keuken en de natte ruimtes strak over in een tegelvloer.

De op maat gemaakte zwarte houtlook keuken is uitgerust met alle luxe, zoals een combi-oven, een oven, een grote koelkast en een grote vriezer, vanaf de kookplaat met afzuiging is er uitzicht over de zijtuin en vanaf de spoeltafel met kokend water kraan met vaatwasser is er uitzicht over de gasten die kunnen plaatsnemen aan het zitgedeelte van het kookeiland. Via de ingebouwde speakers is het mogelijk om muziek op de achtergrond af te laten spelen via de smartphone. Het marmeren keukenblad heeft de familie zelf uitgekozen bij de steenhouwerij, dit maakt de keuken nog unieker en persoonlijker.

Ook op de verdieping is de warme stijl doorgetrokken, hetzelfde materiaal als van de keuken ziet u terug in het wastafelmeubel. Het brede meubel met nis en lades biedt voldoende plaats voor twee personen en alle dagelijkse benodigdheden. Ook hier is de muziekinstallatie weggewerkt in het meubel. De bruine wandtegels in een Hongaarse punt geven extra sfeer in de badkamer. De zwarte vierkante spoelbakken op het gepolijste blad, spiegel met led-verlichting rondom en de dimbare inbouwspots maken de wand helemaal af.

De inloopdouche heeft dezelfde stijl wandtegels als het keukenblad. De bediening van de zwarte regendouche zit vooraan zodat men niet nat wordt bij het aanzetten van de douche totdat het water op temperatuur is. Het vrijstaande bad van solid surface onder het schuine dak met een zwarte staande kraan is ideaal voor een avondje ontspannen of het wassen van de kleine kinderen. In de nis naast de douche zit een kleine verrassing verwerkt, er kunnen niet alleen handdoeken in opgeborgen worden maar er zit ook een waskoker verstopt, waardoor de vuile was gelijk uitkomt in de wasruimte.

De master bedroom heeft een televisiewand met hetzelfde materiaal als de garderobekast met daarachter een eigen inloopkast. De inloopkast is praktisch ingericht onder het schuine dak met zowel schappen als kledingroedes. De eikenhouten balken aan het plafond zijn in het zicht gelaten en worden tevens gebruikt voor de spotjes.

Interieur: buroSALT (voorheen bekend als Verswijver Interieurconcepten)

 

© 2024 all rights reserved / website by iszo+